Het ontstaan van de zielstekening

 

In 2019 besloot ik de opleiding tot Luisterkindwerker® te gaan volgen om meer verdieping te krijgen in mijn hoog gevoeligheid. Hier leerde ik om aan de hand van een foto in te zoomen op de energie van degene op de foto. Met de foto voor me, pen en papier in de aanslag, belandde ik op dat moment in een soort meditatieve staat van zijn. Er vond vervolgens energie uitwisseling plaats in de vorm van een gesprek op zielsniveau. Dit alles zette ik op papier en hieruit kwam een voor jou persoonlijke afstemming. Ik behaalde mijn diploma en werd een officieel Luisterkindwerker® Echter voelde het maken van een Luisterkind afstemming nog niet helemaal compleet. Het miste een stukje creativiteit en kleur. Door mijn teken hobby toe te voegen ontstonden de zielstekeningen. Wat er ontstonden waren abstracte tekeningen, gemaakt met pastelkrijt waaruit duidelijke boodschappen kwamen. Elke kleur en elke vorm heeft een eigen betekenis. Elke betekenis is gelinkt aan hoe diegene in het leven staat, karakter, talenten en aandachtspunten. De tekeningen zorgen voor expressie van hetgeen onze ziel nog verlangt los te laten. De kleuren en vormen in de tekening wijzen ons hiermee op de dingen die we nog mogen verwerken. Daarom werken de tekeningen helend en inzicht gevend. 

 

Iedereen kan (ziels)tekenen

 

Een groot leeg vel papier kan enorm beangstigend zijn want er moet wel iets moois ontstaan volgens ons hoofd. Maar dat is nu net het mooie van de tekeningen. Er MOET niets ontstaan en het hoeft niet mooi te worden. Voor het maken van een zielstekening hoef je niet te kunnen tekenen en is daarom geschikt voor beginners en gevorderden. Elke kleur en elke lijn heeft een betekenis. Alles wat er getekend word is goed en mag zo zijn, want toeval bestaat niet. Op deze manier kun je uitdrukking geven aan alles wat er in en door jouw binnenwereld leeft zodat je kunt helen. 

Workshop time!

 

Tijdens een workshop werken we met een kleine groep van ongeveer 5 personen. We beginnen met een meditatie waarin we onze zielsenergie gaan voelen in ons lichaam. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen gaan we jouw zielskracht verankeren in jouw lichaam. Op die manier kun je er altijd weer contact mee maken als je weer even teveel in je hoofd zit. Want een tekening kun je alleen maken met jouw lichaam. Vervolgens gaan we in stilte over tot het maken van de tekeningen, om deze vervolgens over te gaan tot reflecteren. Hierbij krijg je ook boodschappen mee die ik nog voor jou door krijg. 

 

Wat ga je leren tijdens de workshop:

 • Communiceren met en afstemmen op jouw zielsenergie waardoor jij weer in jouw kracht komt.
 • Op een creatieve en luchtige manier jezelf nog beter leren kennen.
 • Je zal meer gaan leren vertrouwen op jouw intuïtie.
 • Je leert jouw zielskracht te belichamen
 • Inzichten handvaten en tools die helpend zijn in jouw leerproces.

 

Wat anderen ervan vonden:

 

Stefanie:

"Ik had geen ervaring met spiritualiteit dus geen idee wat ik moest tekenen. Ik deed maar wat er in mij op kwam en wat ik voelde. Er kwam ook echt iets uit! Het paste echt perfect bij het kaartje dat we hadden getrokken van te voren en na het tekenen pas omdraaiden, echt een aanrader."

 

Miriam:

"Toen ik de workshop zag was ik meteen verkocht! Ik had er erg veel zin in om me over te geven aan de opdracht. Door haar zachtheid, invoelingsvermogen en heldere spiegeling ben je bij Sandra in veilige en vertrouwde handen. Absolute aanrader als je stappen wil zetten om je binnenste te verkennen zonder teveel drempels."

 

Elly:

"Gisterenavond een hele bijzondere avond gehad bij Sandra. Ik vond het heel waardevol om met de zielstekening bezig te zijn, zelf creëren en er daarna ook betekenis aan geven was mooi. Maar wat Sandra voor me getekend had met de uitleg erbij. Wauw, ik ben ervan onder de indruk. Zo kloppend allemaal. En daarbij is Sandra zo'n lief persoon, je voelt je meteen bij haar op je gemakt. Dankjewel Sandra voor de mooie avond (en voor dat extra lijntje met boven)"

 

Cristel:

"Wat was het een bijzondere avond bij Sandra, de workshop zielen tekening maken. De openheid en rust van Sandra was als een warme deken en stelde iedereen meteen op haar gemak. Na een meditatie mochten we aan de slag om onze eigen zielskracht op papier te zetten. Kleurpotlood of pastel, de keuze was vrij. Ik liet mijn hand kiezen en als vanzelf ontstond er een tekening op papier."

 

Workshop data:

 

24 februari         2023  van  19.00 tot 21.30      Volle Maan Workshop

 

25 maart            2023  van  19.00 tot 21.30      Volle Maan Workshop

 

23 april               2023  van  19.00 tot 21.30      Volle Maan Workshop

 

22 mei                2023 van 19.00 tot 21.30        Volle Maan Workshop

 

 

 

Jouw investering voor een workshop van ongeveer 2 tot 2,5 uur met vijf andere enthousiaste deelnemers, waarin je leert te afstemmen op jouw eigen zielsenergie, kunt helen van oude stukken, inzichten en boodschappen van jouw ziel ontvangt:

 

55,-

 

Persoonlijke zielstekening

Aan de hand van een foto

 

Anders dan aan de slag te gaan met enkel geschreven woorden zal ik bij jouw zielstekening aan de slag gaan en jouw zielskleuren op papier zetten. Intuïtief laat ik mij leiden door jouw energie. Op basis daarvan kies ik de kleuren uit en volgen mijn handen de vormen van datgene waar jouw ziel uiting aan wil geven. Hieruit ontstaat een abstracte tekening waar jouw kracht uit straalt. 

Elke kleur en elke vorm is een uiting van jouw ziel. Het geeft een bepaalde energie weer welke terug te herleiden is naar jouw persoonlijkheid. Hieruit komen de meeste mooie boodschappen en magische inzichten waarmee jij jezelf op nog een dieper niveau leert kennen. Dit geeft richting aan hetgeen waar jouw ziel op dit moment behoefte heeft zich verder in te ontwikkelen. Dit alles doen we samen tijdens een online verbinding of tijdens een persoonlijke sessie. Zo kun jij jouw tekening zien ontstaan en direct de betekenis en boodschappen ontvangen. Kies je ervoor om de tekening online te maken dan zal de tekening een verrassing blijven en zul je deze ontvangen per post.

 

Wat anderen vonden:

 

Anoniem:

Ik ben heel blij met de zielstekening! Wie had gedacht dat deze zo treffend zou zijn. Naast de mooie kleuren en hun betekenissen, die mij echt even een duwtje weer in de goede richting geven, ben ik ook heel erg geraakt door wat ik er zelf in zie.

Deze week kom ik tot het besef dat ik meer en meer moet aarden om zo weer in mijn eigen kern te komen. Ik laat mij (nog altijd) te veel uit evenwicht brengen door de energieën van anderen. Jouw tekening geeft mijn behoefte en noodzaak aan bedding en innerlijke houvast duidelijk aan. Dat zie ik in de oranje 'boomwortels'. 

Het oranje van creativiteit en het doen van leuke dingen matcht ook heel goed met mij. Ik ben zoekende hoe ik dit tot uiting kan laten komen op een manier die goed bij mij past. Kortom ik ben heel dankbaar voor de mooie tekening!

 

Sanne:

Ik heb een prachtige zielstekening van Sandra mogen ontvangen. Zelf wist ik niet precies wat ik moest verwachten, maar ik was oprecht geraakt door de tekening met uitleg. Heel bijzonder hoe de tekening echt aansluit bij mij als persoon. De tekening krijgt bij mij een mooi plekje. Ook een heel mooi gebaar om aan iemand te geven die daarvoor openstaat. Sandra nogmaals bedankt.

 

 

Jouw investering voor jouw zielsenergie op papier in (soft) pastel, potlood en/of stift, inzichten, zielsboodschappen en gezamenlijke telefonische evaluatie van 60 minuten.

Krijg je thuis gestuurd met de post: 

 

60,- 

Incl verzendkosten 

 

Kennismaken met de zielstekeningen kan ook. Kies dan voor de hier onder staande optie van een zielstekening verjaardagskaart. 

 

Zielstekening (verjaardags) Kaart

 

Een zielstekening in de vorm van een (verjaardags-) kaart kan natuurlijk ook. Deze is een stuk beknopter dan de zielstekening zoals hierboven genoemd staat. De kaart weergeeft enkel jouw of de ontvangers basiskleuren. Aan de achterkant van de kaart vind je de uitleg van de kleuren.

 

Jouw investering voor jouw mini zielstekening op papier in (soft) pastel, potlood en/of stift + een mini afstemming. Krijg je thuis gestuurd met de post: 

 

15,-

Incl verzendkosten

 

Zielstekening verdiepings Traject 

 

Wist je dat een zielstekening helend kan zijn? Alles wat er uit jouw zielstekening naar voren komt, kan jou nieuwe inzichten geven in jouw leerproces zodat je hier meteen mee aan de slag kunt. Op deze manier kun je (oude) stukken van jezelf aankijken, aanpakken, transformeren en dus helen!

Wanneer je voelt hier enige sturing in nodig te hebben kunnen we samen een plan van aanpak maken. Maar ook wanneer je in één bepaald thema in je leven verder wil groeien. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld meer wil leren grenzen aan te durven geven. Door met dit thema een tekening te gaan maken zullen er inzichten ontstaan en kunnen we richting bepalen hoe we jouw plan van aanpak gaan opzetten. 

 

Het traject bestaat uit drie sessies die elk ongeveer 1,5 tot 2 uur duren:

 

Sessie 1:

Na een korte meditatie ga je aan de slag met het maken van jouw eigen zielstekening. Na een korte evaluatie brengen we de inzichten in kaart en maken we een plan van aanpak. Heb je al een zielstekening gemaakt tijdens een workshop dan gaan we hiermee aan de slag. Ook kijken we met welke handvaten en oefeningen je al aan de slag kunt in de tijd tot de volgende sessie.

 

Sessie 2:

Ook dit keer maken we weer een zielstekening. Deze tekeningen zijn de leidraad waaruit we kunnen opmaken welke veranderingen er in jou energie hebben plaats gevonden vergeleken met de vorige keer.  We kijken hoe je er nu voor staat en welke stap jij vanuit jouw ziel aangeeft te willen gaan maken. Het plan van aanpak is hierin geen vaste houvast maar kan helpend zijn als richtlijn.  

 

Sessie 3:

We evalueren hoe je groei is verlopen vergeleken met de eerste sessie en wat er eventueel nog nodig is. We maken een laatste zielstekening.

 

Jouw investering voor dit gave traject van drie sessies is:

260,-

 

Een losse sessie is ook mogelijk. 

Jouw investering: 

 

60,- per uur

 

Zomer aanbieding 60,- per uur!

 

Wat ga je leren tijdens de sessies:

 • Communiceren met en afstemmen op jouw zielsenergie.
 • Op een creatieve en luchtige manier jezelf nog beter leren kennen.
 • Je zal meer gaan leren vertrouwen op jouw intuïtie.
 • Doordat je steeds vaker afstemt op jouw zielsenergie ga jij steeds meer in jouw kracht staan. Op deze manier word er voor jou duidelijk wat er op dit moment echt belangrijk is en jouw aandacht nodig heeft.
 • Het leren analyseren van jouw eigen tekeningen zodat je hiermee na de sessies thuis zelf mee aan de slag kunt.
 • Inzichten handvaten en tools die helpend zijn in jouw leerproces.

 

Wil jij je aanmelden voor een Zielstekening Coach Traject schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier, bel of stuur een berichtje via WhatsApp:

0613898228