Even voorstellen..

 

Mezelf zijn. Maar dan ook echt 100% mezelf zijn zoals ik in ware essentie ben, dàt is geluk.

 

Ik ben Sandra Franssen, geboren en getogen in Limburg. In mijn stukje voorstellen neem ik je mee terug in de tijd waar het allemaal begon.

 

Vroeger als kind zei ik al tegen mijn moeder:

"Mam, dich bis wiese bis!" Wat zoveel betekend als: "Je bent zoals je bent" en daarmee ben je precies goed zoals je bent. Kleine hoog gevoelige Sandra wist dat al heel goed, totdat het leven gebeurde. Ik groeide op in een gescheiden gezin en ik werd gepest op school. Tegelijkertijd ontdekte ik dat er meer was dan enkel de tastbare wereld. Ik pikte de energie van andere mensen snel op en ontdekte een manier om hiermee om te gaan. Alles wat er op mijn pad kwam verwerkte de kleine Sandra door haar creativiteit in zetten. Dagelijks maakte ik tekeningen en ging ik helemaal op in mijn creativiteit zodat mijn innerlijke wereld tastbaar werd op papier. Het heeft enorm geholpen om alles wat er gebeurde een plekje te geven.

 

Op latere leeftijd kreeg ik een burn-out en werd ik een paar keer ernstig ziek. Ik raakte vervreemd van mijn lichaam en kroop in mijn hoofd. Het tekenen was ik vergeten maar ik ontdekte de opleiding tot Body & Mind Language. Tijdens de opleiding leerden we om je lichaam in een houding te zetten van datgene wat er emotioneel in je lichaam leeft/beweegt. Het tot expressie brengen van mijn innerlijke gevoelswereld gaf uiting aan hetgeen ik mocht verwerken. Dit heeft mij bevrijd van oude overtuigingen, trauma's en pieker gedachtes. Mijn intuïtie werd sterker en het contact met mijn lichaam veranderde in een liefdevolle relatie met de ongekende wijsheid die er in mijn lichaam huist. 

Ik was mijn oude ik nog meer ont-groeit en ik werd mij nog meer dan ooit bewust van wie ik in ware essentie ben. Ook het tekenen heb ik weer opgepakt en zo ontstonden de zielstekeningen. Deze gaven en geven mij tot op de dag van vandaag zo enorm veel inzichten. Hierdoor werd en word ik mij nog meer bewust van hetgeen er voor mij belangrijk is in mijn leerprocessen op dat moment. De ervaringen die ik leerde tijdens de opleiding Body & Mind Language veranderde in coaching en hielpen mij onder andere om mijn dikker geworden lichaam te omarmen en accepteren zoals het is want diëten helpt niet, zo leerde oude ervaringen mij. De sleutel tot het loskomen van een negatief lichaamsbeeld was het accepteren van mijn altijd veranderende lichaam. Het respect voor mijn lichaam groeide vanuit een dieper gelegen dankbaarheid die ik ontdekte tijdens en na de opleiding. 

En zo is het cirkeltje weer rond. Het zinnetje

 

"Dich bis wiese bis "

 

kreeg meer kracht dan het ooit al deed. Dit zorgde voor zo enorm veel bevrijding. Dat gun ik iedereen dus ik besloot mijn zielstekeningen, Body & Mind Language en Lichaamsacceptatie in te zetten als coach. Met mijn hoog gevoelige inlevingsvermogen kan ik mij goed afstemmen op jouw energie waardoor ik jou op een dusdanige manier kan begeleiden die specifiek bij jou past. Alles word gewaardeerd en je mag precies zijn zoals jij bent want "dich bis wiese bis, precies good zowiese bis" (je bent zoals je bent, precies goed zoals je bent) Voel je welkom.

 

Liefs Sandra