Het ontstaan van de zielstekening

 

In 2019 besloot ik de opleiding tot Luisterkindwerker® te gaan volgen om meer verdieping te krijgen in mijn hooggevoeligheid. Hier leerde ik om aan de hand van een foto in te zoomen op de energie van degene op de foto. Met de foto voor me, pen en papier in de aanslag, belandde ik op dat moment in een soort meditatieve staat van zijn. Er vond vervolgens energie uitwisseling plaats in de vorm van een gesprek op zielsniveau. Dit alles zette ik op papier en hieruit kwam een voor jou persoonlijke afstemming. Ik behaalde mijn diploma en werd een officieel Luisterkindwerker® Echter voelde het maken van een Luisterkind afstemming nog niet helemaal compleet. Het miste een stukje creativiteit en kleur. Door mijn teken hobby toe te voegen ontstonden de zielstekeningen. Wat er ontstonden waren abstracte tekeningen, gemaakt met pastelkrijt waaruit duidelijke boodschappen kwamen. Elke kleur en elke vorm heeft een eigen betekenis. Elke betekenis is gelinkt aan hoe diegene in het leven staat, karakter, talenten en aandachtspunten. De tekeningen werken helend en inzicht gevend. Bij elke tekening zijn is de betekenis van de kleuren toegevoegd. 

 

Persoonlijke zielstekening

Aan de hand van een foto

 

Anders dan aan de slag te gaan met enkel geschreven woorden zal ik bij jouw zielstekening aan de slag gaan en jouw zielskleuren op papier zetten. Intuïtief laat ik mij leiden door jouw energie. Op basis daarvan kies ik de kleuren uit en volgen mijn handen de vormen van datgene waar jouw ziel uiting aan wil geven. Hieruit ontstaat een abstracte tekening waar jouw kracht uit straalt. 

Elke kleur en elke vorm is een uiting van jouw ziel. Het geeft een bepaalde energie weer welke terug te herleiden is naar jouw persoonlijkheid. Hieruit komen de meeste mooie boodschappen en magische inzichten waarmee jij jezelf op nog een dieper niveau leert kennen. Dit geeft richting aan hetgeen waar jouw ziel op dit moment behoefte aan heeft zich verder in te ontwikkelen. Dit alles schrijf ik op en voeg ik toe aan jouw zielstekening. 

 

Jouw investering voor jouw zielsenergie op papier in (soft) pastel, potlood en/of stift + afstemming en belangrijke boodschappen van de ziel. Krijg je thuis gestuurd met de post: 

 

45,-

Incl verzendkosten 

 

Zielstekening (verjaardags) Kaart

Een zielstekening in de vorm van een (verjaardags) kaart kan natuurlijk ook. Deze is een stuk beknopter dan de zielstekening zoals hierboven genoemd staat. De kaart weergeeft enkel jouw of de ontvangers basiskleuren. Aan de achterkant van de kaart vind je de uitleg van de kleuren.

 

Jouw investering voor jouw zielstekening Kaart op papier in (soft) pastel, potlood en/of stift + een mini afstemming. Krijg je thuis gestuurd met de post: 

 

12,50

Incl verzendkosten

 

Zielstekening verdiepings Traject (nieuw!)

 

Wist je dat een zielstekening helend kan zijn? Alles wat er uit jouw zielstekening naar voren komt, kan jou nieuwe inzichten geven in jouw leerproces zodat je hier meteen mee aan de slag kunt. Op deze manier kun je (oude) stukken van jezelf aankijken, aanpakken, transformeren en dus helen!

Wanneer je voelt hier enige sturing in nodig te hebben kunnen we samen een plan van aanpak maken. Maar ook wanneer je in één bepaald thema in je leven verder wil groeien. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld meer wil leren grenzen aan te durven geven. Door met dit thema een tekening te gaan maken zullen er inzichten ontstaan en kunnen we richting bepalen hoe we jouw plan van aanpak gaan opzetten. 

 

Het traject bestaat uit drie sessies die elk ongeveer 1,5 tot 2 uur duren:

 

Sessie 1:

Na een korte meditatie ga je aan de slag met het maken van jouw eigen zielstekening. Na een korte evaluatie brengen we de inzichten in kaart en maken we een plan van aanpak. Heb je al een zielstekening gemaakt tijdens een workshop dan gaan we hiermee aan de slag. Ook kijken we met welke handvaten en oefeningen je al aan de slag kunt in de tijd tot de volgende sessie.

 

Sessie 2:

Ook dit keer maken we weer een zielstekening. Deze tekeningen zijn de leidraad waaruit we kunnen opmaken welke veranderingen er in jou energie hebben plaats gevonden vergeleken met de vorige keer.  We kijken hoe je er nu voor staat en welke stap jij vanuit jouw ziel aangeeft te willen gaan maken. Het plan van aanpak is hierin geen vaste houvast maar kan helpend zijn als richtlijn.  

 

Sessie 3:

We evalueren hoe je groei is verlopen vergeleken met de eerste sessie en wat er eventueel nog nodig is. We maken een laatste zielstekening.

 

!! LET OP !!

Omdat dit een nieuw traject is, is dit een eerste opzet hiervan. Jij kunt mij erbij helpen dit traject tot een succes te maken! Daarom heb ik voor jou een mooi aanbod gemaakt en jij krijgt er een gaaf traject voor terug tegen een gereduceerd tarief!

Jouw investering voor dit nieuwe gave traject van drie sessies is:

160,-

 

Een losse sessie is ook mogelijk. 

Jouw investering is dan: 

 

60,-

 

 

Wat ga je leren tijdens de sessies:

  • Communiceren met en afstemmen op jouw zielsenergie.
  • Op een creatieve en luchtige manier jezelf nog beter leren kennen.
  • Je zal meer gaan leren vertrouwen op jouw intuïtie.
  • Doordat je steeds vaker afstemt op jouw zielsenergie ga jij steeds meer in jouw kracht staan. Op deze manier word er voor jou duidelijk wat er op dit moment echt belangrijk is en jouw aandacht nodig heeft.
  • Het leren analyseren van jouw eigen tekeningen zodat je hiermee na de sessies thuis zelf mee aan de slag kunt.
  • Inzichten handvaten en tools die helpend zijn in jouw leerproces.

 

Wil jij je aanmelden voor een Zielstekening Coach Traject schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier, bel of stuur een berichtje via WhatsApp:

0613898228